Peklo
Už pekel křtán se otevírá,
to spolknout chtěl by moji duši
a srdce mé tu strachy buší
a moje duše zbloudilá,
neví kudy se vydat má
a stále hledá sama sebe,
ta duše naplněná hříchem
a hlas zní bolestivým smíchem,
co bodá v srdci jako nůž
a marně svírá v ruce růž,
tak jako by se spasit chtěla
a její ústa rozechvělá touží býti líbána......
snad čeká tu na zázrak boží,
na prince co jí k nohám složí ,lásku z modravého nebe
a řekne lásko, chci jen tebe........
šš
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Sýkorka07, NikitaNikaT., Jajja, Seanko, Kristýnka15
Komentáře (2)
Komentujících (2)