Tichý zpěv
Anotace: ...všem, které (kteří?) to pochopí...
V očích slzy a na rtech smutný úsměv,
když tichou nocí zaznívá tichý zpěv,
jen aby tvůj syn klidně usínal,
vyrovnaně sama půjdeš dál.
Noci probdělé při rozsvícené svíci,
však pokaždé ti chlapec přijde říci:
"Mám Tě moc rád, mami,
nevadí, že jsme tu sami,
protože já mám tebe a ty mě.
A to nám přeci stačí, ne?"
A ty ho ještě jednou pohladíš
a vedle sebe spát mu dovolíš.
Přečteno 319x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Tacca, Psavec, okapovaroura, enigman, jedam, kikis, WAYWARD, Kyška, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)