Vzpomínka
Ležím si v trávě
pozoruji oblohu
jenom tak,hravě
očkem pokukuju
dotýkám se prstem Tebe
ano vidím Tě,ano Tebe
zmizel jsi mi do páru mraku
podej mi alespon svou ruku
topím se smutkem po Tvé vášni
pust se z mraku, na mne kápni
oči jsou plné slz
smutek nikdy neuteče
je to vzkaz od můz
že smutek vřízne do duše se
cítím jak dotýkáš se mého nitra
mrak se rozplynul
na co jsem vůbec přišla?...
Přečteno 330x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, lucajda89, Bíša, Lilly Lightová, Petbab, vodnař, Dejfor, Kapka, Agniezka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)