s názvem
Anotace: Jen pro chytré lidi :D
Chceš najít smysl?
Tak nepřemýšlej,
pak mohl bys ho najít.
Věř mi, nemá to smysl,
tak smysl nevymýšlej.
Proč pak zbytečně ho hájit?
Vždyť sám jsi velký /ne/smysl,
tak proč chceš ho, sakra, najít?
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, kikis, WAYWARD, JR, Caracol
Komentáře (5)
Komentujících (5)