Hasne..
Mdlo predo mnou sliepňa hviezda
váham k nej odbočiť z dráhy
vôkol tá tíš sa mi nezdá
ani škrt skrz vo dva ťahy
ktože ju zrušil tak kruto
odsotil od hier družiek
komu by nebolo ľúto
z rodu hviezd čiernej ruže?
krásnu tvár zlý sen počmáral
tlie v nej len pahreba biedna
kto by sa o ´dead star´ staral
spí ako vrak v hĺbkach bez dna
klopiac zrak mlčím, taký objav
nečakal som ani vo sne
zašepká - ach, buď bez obáv
ohne sú neúprosné
celebrita supernova
bola som iba včera
a dnes neutrónová
hviezda.. či čierna diera
anjelský bozk som jej vtlačil
na popukané pery
a myslel v tichom plači
na Slnko rodnej Terry
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Němá, maranika, Psavec, enigman, janewe, NikitaNikaT., sophia92, Mbonita, Simísek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)