Touha
Byl jednou člověk
Co věděl
Kam všechny cesty vedou
Měl v očích jiskru moudrosti
A vždy čekal před svou chatrčí
Když jste přicházeli
Pok okny měl studánku
Docela malou
Ale hlubokou jak dávná moře
Sedával si k ní
V květu léta
A snažil se vyloudit pár zvuků
Z té své harmoniky
Na kterou ho ještě nikdo neslyšel hrát.
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Lilly Lightová, 6thSun, Bíša, NikitaNikaT., enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)