Anotace: Budu velmi rád za kritiku... K dílu:-) Je to o tom když nežijete, ale spíš sníte, a má to být naopak.-)
Díky za kritiku, no povídku s toho radši dělat nebudu to by dopadlo katastrofálně, a delši rozsah chtěl sem popravdě ale nešlo to a nevím jestli by to nebylo spiě horší než lepši.-)
30.01.2009 07:13:00 | leafe
hmm...má to myšlenku...moc se mi to líbí..i jak je to stručné...dává to prostor fantasii..ačkoli delší zpracování by tomu neuškodilo:-)
29.01.2009 15:04:00 | Lady Carmila
souhlas s WW, myslenka tam je, jen si myslim, ze je skoda, ze si to vic nerozvinul... mozna by to byl i pekny zvod na povidku...
29.01.2009 12:17:00 | saddova