Sedivost dnů
Slza se kutálí,do klína spadla
byla už těžká na řasách
pro lásku jsou slzy i štěstí je dává
otoč se prosím,přestanu se prát
prát s otázkou,zdali jsi hoden
mé lásky,mých úst které zde máš
slzy zde padají,bude z nich moře
a sucho přesto je na řasách
vyschlo i moře Ty zrádná naděje
věřila jsem touze,utekla kams
jak padá listí,snad někdy dlouze
dopadne někam,kde jsi se ptám
listí se ztratilo jako Tvá touha
všechno je v šedivých,prázdných dnů
plakat?pro koho,nechci zde smlouvat
lásku mám v srdci,at soudí bůh
ten je zde pro všechny,má stejný cíl
i Tobě poskytne co budeš chtít
pevně věřím,že dá mi lásku
přátelství,co víc můžu chtít...
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, vodnař, carodejka, Psavec, Caracol, jedam, WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)