Anotace: Nevím co mám dělat...
Nevědět je hrozné,
nic horšího už není.
Snad jen smrt,
alespoň ta to změní.
Tohle je úplně skvělá sloka... ale souhlasím jen s první částí, nevědět je hrozné... říká se sice, že smrt vše vyřeší, ale tomu bych nevěřila =) Paní s kosou má taky jenom omezené možnosti =) a navíc... když něco nevím, tak se to nějak dozvím =)
10.04.2009 13:09:00 | Juliete