Kopretina
Anotace: ...smutná nálada...(chybíš mi lásko, kéž bych nebyla nemocná)
A přesto se vracím
i s uvadlou kopretinou
s jejími bezcennými lístky
vlastně s jinou
než byla na počátku
naší tak dokonalé lásky
vždyť létaly na ni vážky
vždyť byla neskrotně
divoká
A přesto se vracím
padá mi slza do oka
smutek se ovíjí kopretinou
proč našel sis zase jinou??
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Simísek, Kubino 2, Gregy, Lilly Lightová, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)