Hvizd Gum
Anotace: ...už takto nechci přijít o další milovanou osobu..
Hvizd gum je slyšet z dálky
Plechy do sebe vrážejí
Byl to okamžik krátký
ani brzdit se nesnažejí..
Utíkáš,
Kroky ti nestačí,
Nestíháš,
První auta tě porážejí…
Bolest prolítla tebou
Jak jedovatý šíp,
Už není co
Brát si s sebou,
Už je konec,
Už není pro co žít…
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: SvenHassel, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)