Zivot
Anotace: ....nejdou mi háčky....
Zmrzlá je nálada
zmrzlé je srdce
tam sedí pobuda
a lahev má v ruce
je svoboda,křičí
svoboda,řve
dáví se chlastem
vonní po kapsách tabákem
prachy v nich nejsou
co ještě tam má?
fotku své dívky
zmačkanou časem
už nezáří jasem
pohled ledoví on má
snad zalitý smutkem
či chlastem
kdo ví
ted usíná
a páchne od vína
od zvratků,od smutků
život mu žal dal do klína
co prožil zármutků
nevrátí se mu láska
ta ,kterou tolik miloval
pryč je kráska
chtěl s ní usínat
je pryč
už nepotřebuje
on
k soukromí klíč
dveře jsou otevřené
pro celý svět...
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Kyška, Bíša, vodnař, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (4)