Sama
Anotace: Výpis z mojí včerejší depky...
Jsem sama,tak strašně sama!
Nevím,co dělat mám,
netěším se z nového rána,
bez lásky pomalu umírám!
Obklopila mě beznaděj a temnota,
přepadl mě velký splín.
V srdci bolest a samota,
na duši skví se černý stín...
Zas je tu mé depresivní já...
Komentáře (0)