Pod pokličkou Boha
Neschopnost
šumění vody
v záchodové míse
Niagarské vodopády
v uších
cinkot trianglu
zvonění hrany
pokus o vtip
ticho a vítr v poli
muzikál vně dna
hladiny úmrtí
jedna čára světa
tekutý déšť
žížala
a pak smrt
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Tygropes, WAYWARD, CorrimsonTom
Komentáře (1)
Komentujících (1)