Asi jsi měla divný období co, že jsi čekala až slunce pronikne do tvého těla. Je to hezký, ale jak toho čtu hodně, tak smutnim, jak jsi asi byla smutná.
A tady mám jednu vítku. Rozlité víno není černé, je rudé, ale hezky se to rýmuje ...
01.04.2006 15:13:00 | Miro Sparkus