Poslední sníh
Padá sníh,
tak proč se nesměje?
Padá sníh,
co-naděje.
Vybíhá na louku,
padá do sněhu.
Dělá anděla,
přesto slzí oči nesmělá.
Zšedl,
jako-by zestárl.
Zšedl,
jako-by zemřel.
Zlomené srdce,
k zemi přimrzlo.
Zlomené srdce,
naději zabilo.
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Kapka, kikis, 6thSun, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)