Anotace: Vzpomínka
Záměr a poetická přirovnání jsou dobrá, ale prosím Tě, mohl by jsi editovat ten "pil"? On tam myslím nikdo nepil, ale jednalo se o pylová zrnka.
Dál - nějak se mi zdá, že kulhá rytmus rýmovaných dvojic veršů. Nejsem v tom však vzdělán, nemusíš na mne dát.
05.10.2005 18:43:00 | Hary_nš
Pro tuto chvíli došla mi slova, kterými bych mohla vyjádřit, co ve mne tvá báseň vyvolala. Mohu jen říci, že pro mne je dokonalá, ačkoli až tak moc smutná...
04.10.2005 09:09:00 | Erybeth
Ta je dobrá, zejména pro ta přirovnání.Máš u mě bodíky -tentokrát.PS.Netřeba vysvětlovat, co je vích, ono spíš než pochodeň je to hořící otep slámy...
03.10.2005 20:44:00 | Branwen1