Vyplašíte mi ptáky
Anotace: ...byl starý, osamocený, nedokázal už ani usnout, jak se bál smrti...
Promiňte, ale vyplašíte mi ptáky
- vždyť žádné nemáte
Ale mohl bych mít
Skroťte mi mé noční můry
chci sny
o nichž mohl bych snít
Promiňte, ale ztlumte ten kravál
- tady nic nehraje
Slyším jak zpívá "Chci dál žít"
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Markéta Hl., enigman
Komentáře (0)