Samota
Anotace: co k tomu říct? .... budu ráda za komentáře
Bušení srdce ke mně mluví,
však nerozeznám jeho slova.
Stále mu naslouchám znova a znova,
jen věrná svému trápení.
Neviděna, neslyšena,
ve svém světě uzavřena.
Čím osvobodím duši slabou,
když ostatní lží jen klamou.
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Holka z davu
Komentáře (1)
Komentujících (1)