Černá slza
Anotace: Jak se mám vyhrabat z minulosti, když se mi pořád vrací???
Černá slza smutek věstí,
nenalezneš žádné štěstí.
Jenom smůla, zlověst, žal,
za zrnko štěstí vše bys dal.
Tma a bol je ale všude,
tvé srdce štěstí nedobude!
Ni naději, jako světélko, když hledíš v dál,
ty jsi nikdy nehledal,
či hledání už´s dávno vzdal.
Přečteno 445x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miroslav Možný, Okřídlená Lištička, Kamil Princ, Bíša, Castiza, Poetický Ďábel, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (4)