Rovnodenní
Anotace: Tak zas jedna neveselá...(napsána 3.2.2009)
Láska končí v zapomnění
milování v zatracení
a polibky v rovnodenní.
Dnes jehlami podpadků
připíchneš city na chodník
a půjdeš klidně dál
jak podomní obchodník.
V kostkovaném obleku
a na čepici rolničku
jdem dál s úsměvem
s jehlou zabodnutou
v malíčku
maličké panenky na hraní
novinka na trhu - voodoo
přichází svítání
už jdu už jdu...
A ty potichoučku
čmářeš co pro ně není
čmářeš si do deníčku
přichází rovnodenní.
Láska končí v zapomnění
milování v zatracení
a životy v rovnodenní.
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, padající do neznáma, kikis, Jarin Kalin
Komentáře (0)