Nacionální
Nejsem žvýkačka,
abych na tebe čekala
na chodníku
před divadlem
jestli si třeba vzpomeneš...
A nejsem vítr,
abych se odlepila
od mé země
a spěchala za tebou pryč...
Nejsem počítač,
abys mě jedním klikem
do pupíku
přeložil,
a nebudu tvůj ocásek...
Nejsem sebevrah,
abych skákala
do Vltavy
a pískala si Marseillaisu...
Ale ty jsi tam, pitomče...
A nejde faire d´amour přes internet...
Buď se vrátíš,
nebo si budu pískat.
Přečteno 511x
Tipy 14
Poslední tipující: 5thelement, Churry, Holis, Bíša, enigman, WAYWARD, saddova, Psavec, xkacerka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)