Voják
Anotace: ................
Voják kašle na celý svět
z vojny zběhává
pro hlad
pro lásku
pro strach
na popravišti
stejně skončí
oprátka se pro něj postaví
aby se pánu Generálu vzbouřil
tak to přece
v armádě nefunguje
kdyby poslušně v řadě stál
dnešní den by ještě žil
pan Generál
v tichosti
jeho osudu se vysmál.
Přečteno 324x
Tipy 23
Poslední tipující: SvenHassel, Pastička, NikitaNikaT., Holis, Bíša, labuť, Tea F., Lenullinka, Princezna.Smutněnka, carodejka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)