Rocker
Anotace: ................
Mrtvý rocker
má zkostnatělé prsty
dlouhé bílé vlasy
smutné oči
propadlé pasti
v nich odrazy
na nevinné panny
kytarová sóla hraje
zpívá si na hřbitově
svůj smutný příběh
když mu láska
z života zmizela
smrt si jeho život vzala
němé kameny
staré náhrobky
stopy minulosti
zlé sny současnosti
ho poslouchají
tleskají v tichosti
pláčou a smějí se
v jeho srdci
vrány okolo něj sedí
do uší mu šeptají
dneska naposled hraješ
až zajde měsíc
z hrobu už nikdy nevylezeš.
Přečteno 332x
Tipy 21
Poslední tipující: kikis, bloumej očima, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Thesssinka, boruvka175, Lenullinka, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)