7krásky
Anotace: jen pár pocitů..
Pojď,
budem spolu
hledat sedmikrásky...
stejně jako dřív.
Chtěla bych se k tobě
vrátit
a tvoji lásku
znovu mít.
Mrzí mě můj odchod,
slova, co jsem
ti už neřekla,
těch pár minut
poslalo mě
do pekla...
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: hezule, kikis, Anita Buchtová
Komentáře (0)