Hřbitov touhy
Anotace: Ani květina zohavená neodpový věčnou otázku. Má mě ráda?
Hřbitov touhy
Škube okvětní list
krmí hladové krky
hladové krky touhy
když zní děsivý svist
ty krky zlomené
sekerou uspokojení
škube okvětní list
v koutku zapomění
tak z osamělém
Tam na hřbitově byst
prachem zavátých
rukou nemajíc
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)