Pro koho slzy kanou
pro koho stékají?
to už jsem někde četl ... =D, tobě snad pořád někdo do mysli vchází, no jak je to možný ...
01.04.2006 15:08:00 | Miro Sparkus
..první řádky..u mě navodily perverzní choutky na..tělesně postižené spoluobčany...a pak...už jen kaše..plácyplác..zvrásněná hladina...za svitu temných hvězd...a hluku hlasu Osudu..
05.10.2005 11:32:00 | Fallen