Je to bolest
Je to bolest
Bolest která žhne čím dal víc
Žhavá jako uhlíky,
po kterých už dlouho chodím
Sama sebe
Znovu a pokaždé
Do propasti hluboké shodím
Je to bolest
Ostrá štiplavá a zatuhlá
Silná, prosím o citovou eutanázii
Anebo v té bolesti uhniji!
Srdce své zklamané na zem rozliji
A odejdu odpočívat v pokoji
Kéž se ta rána někdy zahojí
Je to bolest
Cítím hrubé slzy
Které mě ubíjí
Které mě mrzí
Minulost jsem zkazila
přítomnost mě míjí
Budoucnost je nejistá
V srdci rány hnijí
Je to bolest
A ji já vláčím s sebou pořád
Je to další smutná epizoda
Je to nekončící pořad…
Přečteno 371x
Tipy 19
Poslední tipující: Mraveneček, kikis, Vlk v rouše, Holis, Seanko, Monsignore, Emira, nejsembásník, Rbb, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)