sálá z toho určitá míra nenávisti k sobě samému, ke svému životu, chuťi zbavit se trápení...do jisté míry pochopitelné...no snad brzy najdeš chuť žít:-)..vždyť život je dar!
11.02.2009 14:38:00 | kikis
Jestli vycházíš vážně ze svých pocitů, doufám, že najdeš něco s čím to překonáš... Občas mám podobné pocity a píšu taky takové věci...
Báseň je to vážně pěkná!
06.02.2009 13:53:00 | démon zatracení