Chybíš mi lásko
Mé tělo sténá
a duše touží,
hledám teplo
Tvého náručí...
Doteky touhy
a sladké něhy,
chybíš mi lásko,
volá mé srdce
planoucí...
V nočním tichu
samota bolí,
v očích se slzy
objeví....
Smutku se bojím,
myšlenky dusí,
chybíš mi lásko,
jsi víc
než mé tajemství...
Přečteno 603x
Tipy 14
Poslední tipující: el viento, Lilly Lightová, NikitaNikaT., ona, 1dvatri, Popelka, Veru, Monsignore, Rolnička, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)