Deprese ...
Vesmírné dálavy,
rvou si mě na kusy.
v hlavě mi promítaj,
zaniklé opusy ...
Nepoznán procházím,
do zahrad snění,
život mi utíká,
nic se nezmění
Tak radši přiložím,
raketu k zápěstí,
a jedním škubnutím,
vzdálím se neštěstí.
Pomalu odcházím
do dálav Vesmíru,
zkoumat ho ...
zblízka jen ...
...
.
A už se nevrátím ...
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Quigleika, Psavec, Mbonita, nejsembásník, sondulacek, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)