Z nebe...
Anotace: newim... směska jako všechny ostatní...
Z oblohy sletěl kousek nebe,
ten ochladil mou tvář,
v tom kousku sem viděla tebe,
s tím kouskem uhasla má žář.
Z oblohy sletělo malé smítko,
tak malé jak jen se dá,
jediný kdo spatřil jej bylo dítko
a na dlani ho teď má.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, strašidýlko-střapatý, Iwushak...
Komentáře (2)
Komentujících (2)