samota
Tento den je jako sen.
Proč jen necítím se dobře?
Nemám snad rád snění?
Obloha svítí modře,
přesto v mé hlavě něco v pořádku není.
Cítím bolest z osamění
a to velice mě trápí.
Má z toho snad Bůh potěšení?
Po světě díky tomu kráčím jako s černou kápí.
A tak sám a sám si světem kráčím
a slzy pokrývají den co den mou tvář.
Svůj život ke konci už stáčím,
už vidím na konci tunelu zář.
Teď, v tuto chvíli svůj život končím.
Konečně přišlo osvobození ze samoty
Se světem, který mě jen zrazoval se loučím.
Bože? Jsi to ty?
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (2)