CO MÁM DĚLAT
Anotace: podle skutečnosti....xD
CO MÁM DĚLAT
Belhám se belhám,
sama nevím kam.
Na srdci splín mám,
co s ním dělat mám?
Nemůžu chodit,
skáču po jedné.
Začíná mě to nutit
k věci neznámé.
Snažím se jí přijít na kloub,
nevím však kde začít.
Padám stále hloub
a nevím, kde končí...
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Radek.oslov.Šafárik, WerunkaaXD
Komentáře (0)