Anotace: Inspirace mou trojdílnou povídkou "Muž v zrcadle". Ta je mou milovanou, musela jsem se k ní ještě naposledy vrátit, alespoň touto formou...není to hloupé?
toužíš po musži v zrcedle?? až budu mít více času, tak se na něj podívám:-) ne, vůbec to není hloupé..
16.02.2009 19:48:00 | Lady Carmila
...zkus přesně o půlnoci klepnout do zrcadla krumpáčem, třeba vypadne...(robot napovídá - VEN)
08.02.2009 13:38:00 | Mario de Janiero
Moc moc hezké... A musím se přiznat, že mně ta povídka k srdci také přirostla... :-)
07.02.2009 18:30:00 | Veronikass
Prostě jsem se s ní musela ještě nějak rozloučit, nějak mi ten příběh přirostl k srdci...jak zvláštní...
06.02.2009 23:32:00 | Lilly Lightová
...hloupé to není a jestli nezapomenu,zítra mrknu na povídku,doufám,že není moc dlouhá :-)
06.02.2009 23:28:00 | WAYWARD