Milion kousků
Anotace: Jen takový lehký výkřik do tmy.
Pokaždé když mě někdo zraní,
od srdce kus zlomí.
Oči pak pláčou,
když ruce cizí mě šaty svlečou.
Berou si mě!
Celou…
Duše mě bolí,
Pokaždé když mě zlomí.
Ústa křičí,
prosím, to už stačí!
I tělo se rozpadá,
žít dál člověk nezvládá…
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Anne Leyyd, Iwushak..., Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)