Andělé
Dva andělé k sobě hlavy sklání,
mému zraku nic teď nezabrání,
pozorovat jejich krásu,
jež nepoznala bolest času.
Tak důvěrně k sobe vzhlíží,
tak oddaně v objetí míří,
jen pocítit blízkost jejich,
to naplnění všech nadějí.
Na sny dávno zapomenutý,
o blízkosti duší,
můj osud je nezvrátný,
málokdo ho tuší.
Dva andělé se rozchází,
polibkem se loučí,
ať je láska provází,
a ať nikdy neskončí.
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, vílí křídla.., xkacerka, Lenullinka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)