Blízko...?
Anotace: Blízko a přitom tak daleko..
Sedíš vedle mě
- blízko,
blizoučkou -
..
tak blízko,
že mě skoro objímáš
svými svalnatými pažemi..
tak blízko,
že mě tvé vlasy
skoro šimrají ve tváři..
tak blízko,
že skoro slyším
tlukot tvého srdce
/kéž by se tak doplňoval
s tím mým../
tak blízko..
a přitom jsi mi najednou tak vzdálený.
.
A já jsem tu sama,
sama v davu lidí,
sama,
bez tebe
/bez sebe../
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Aniba, floreciente
Komentáře (3)
Komentujících (3)