Včera jaro
Včera slunce pohladilo
cibulky, hyacinty
a za víčky všude bílo
a v puse jen cinty.
To přichází jaro
a krev se probouzí.
A srdce lhalo,
kryje se novou rzí
a to mě mrzí.
Včera ještě naděje hřála
sněženky i lapiduchy,
ještě jsem řádně neokřála
a už mám zase kašel suchý.
To přichází jaro
a krev se probouzí.
A srdce lhalo,
kryje se novou rzí
a to mě mrzí.
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, motáček, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)