Monolog
Anotace: ...někdy se člověk nenávidí....
Žiju životem svým,
zvláštním a prokletým.
Pořád vidím svou krev,
cítím zradu a cloumá mnou hněv.
Stále však duši mám,
návod k neštěstí já znám.
Kdo podívá se do krásných temných očí,
rád sám do hlubin smrti skočí.
Já ničím sny, radost a bolest,
co nejdou pro mě dále snést.
Pak změní se život tvůj i hlas,
nový posel smrti přišel mezí nás.
Tak pojď jsme všichni stejní,
andělé smrti, andělé černí.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwushak..., Romana Šamanka Ladyloba, Gemyni
Komentáře (1)
Komentujících (1)