Šedá
Slunce rozhrnulo plášť
a tančí hvězdný balet chlapa jménem Lully
a lidem spěchá zášť,
vždyť v myšlenkách se válet je jenom pro debily.
A ruce by byly
a na vrata bily,
kdyby je už všechny síly
neopustily...
Barvy se v šedou slily...
Přečteno 374x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, kikis, enigman, Psavec, Mbonita, Iwushak..., labuť, Saša T., WAYWARD, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)