Anotace: asi to s básní nemá nic společného... jen jsem se prostě snažil napsat jak se cítím... a né zrovna chvilku :´-(. docela jsem váhal dát to sem... snad toho nebudu litovat
napsaný je to hezky aj dyž to hezký není, pro tebe... doufám že už je líp... a aspoň v pastelových barvách už... :o)
27.05.2009 08:31:00 | hanele m.
Nekdy je ta krasa v malickostech sakra tezka...ale basnicka se mi libi, je jina, nez jsem zatim cetla. Pekny veccer :)
23.03.2009 20:47:00 | Montynka
Myslím že to přeháníš. Proklínat Boha!? Když on tě má tak rád? Chce to vidět krásu v maličkostech, i třeba v jediné kapce rosy nebo východu slunce!
11.03.2009 21:54:00 | Anne Leyyd
Líbí se mi tvá báseň, snad jsem ji pochopila, četla jsem i mezi řádky. Přeju hodně lásky.
12.02.2009 15:28:00 | Kapka