Anotace: ...where the streets have no name, still building and burning down love...
ST! není za jistou bolest, či možno hořkost... ale za upřímnost, za slůvka, která jen tak někdo neřekne... možno z bolesti, možno ze strachu...
11.02.2009 21:39:00 | NikitaNikaT.