Anotace: ..... jistá forma poděkování, i když to tak zprvu nevypadá... pochopí as jen ten, kdo to prožil...
jenomže těskně vyjí jenom vlci samotáři ...
když vyje svorka, tak to není o tesknotě,
ale o tom, že dalším svorkám hlásí,
že tady je jedna vlčí rodina,
co drží po kope
hm, promiň moc kecám - báseň je o inom a líbí
12.02.2009 00:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba