Narkoman
Anotace: Něco o člověku, který hledal sebe nesprávným směrem.
Na konci
bývalých osudů
S neklidem
cárů života
Už předem padlý
Zkoušíš
divadlo bez herců
kde se hraje
doopravdy
Nevědění
a strach na jehlách
je právě tady
Napětí žiletky
na žilách
...řez
...a ten tam je strach
...najednou
pramen pokoje
tepem pulzuje
Co bude za smrtí
co bude za ničím
Už dávno tu je
Konec bez konce
příčiny bez příčin
Odejdi
nechoď až do konce!
Uprchni
před ničím!
.../---/...
Přečteno 326x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ovádko, Holis, JA.RO., Simísek, Caracol, Kapka, jita.1965, Markéta Hl., Kyška, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)