Sen a zmatek
Anotace: Vše, co mělo smysl, ve snu zmizelo a zůstal jen prach... Proč ve skutečnosti by to tak být mělo? Nevím, snad nepřijde mých nadějí krach...
Sen zlý zraňuje
Představy se hroutí
Škodolibost v bolesti si libuje
Tělo v křečích se kroutí
Bolest smiřuje se s radostí
Láska miluje nenávist
Spokojenost snoubí se se starostí
Přejícnost potkala závist
Při doteku pavučiny života
Všechno na prach se rozpadá
Při polibku smrti vše ožívá
A skládanka najednou zapadá
Přesto letí vlna ničeho
Nic než trosky nezbývá
Co nemělo, je zničeno
Pravda tří skutečností smysl nemívá
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: Atropa bella-donna, jedam, Psavec, Němá, v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)