Otázkou je,jestli by pomohlo povšimnutí jiných lidí...Ale rozhodně stojí za to se nad tím zamyslet.
ST...
03.05.2009 22:54:00 | Dev_LATea_princess
Kdo si toho jednou všimne,
tak vše skončí jednoduše,
získá nejen sladké všimné,
možná štěstí pro dvě duše...
(hodně štěstí...)
14.03.2009 18:32:00 | zzlatý
úsměv dej druhým znát
na tváři
i na srdci
nenech se okolím obehrát
nevěř lháři
a plaň k poetci ;)
15.02.2009 22:39:00 | blue