Kdyby tak lidé věděli...
Anotace: To by čuměli... :D
Kdyby tak lidé věděli,
že za maskou štěstí
je tolik trápení,tolik bolesti.
Kdyby tak věděli,
že za rádoby bestarostnou povahou
je dušička se smutnou náladou.
Kdyby tak věděli,
že v té drzé rebelce
je tak bolavé,ztrapené srdce...
Kdyby tak lidé věděli...
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: bloumej očima, Zerkalo, pawliiik, greapy, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)