Šero a Tma
Anotace: To,co každý den můžeme vidět...
Den co den
Zasnubuje se šero s tmou
večer jdu ven
a oni k sobě lnou,
jsou jedna ruka,jedna paže.
První k oltáři přichází šero
kouká se co zahalit by se dalo
když přichází tma tmoucí
šero se v ní ztrácí,
a schovává se za opasek černoty.
Tito milenci se mají rádi velmi moc
když se blíží a nastává noc
bez sebe nemůžou být
svého syna musí mýt,
a tím je strach.
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, jenommarie, knihomolka
Komentáře (6)
Komentujících (6)