Smutné mé myšlenky
Nepřemluvila,
už na to nemám silu,
nevím,
kde ji vzít..
Snad báseň mě utěší,
ale smutné myšlenky tíží moji mysl,
takže mě nic nenapadá...
Jen cítím tu bolest a chlad,
kdyby jen chlad,
je mi strašná zima....
Mrzí a zároveň je mi to líto,
že s námi nebude .....
ach jo
Už nevím co dělat......
Brečet?
Boužel, já brečet neumím :-(
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: Roger, strašidýlko-střapatý, kikis, Daisy.., WAYWARD, padající do neznáma, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)